dinsdag 22 augustus 2017

Zazou is klaar voor het nieuwe schooljaar ...

.... en zit al vol ongeduld te wachten op de komst van zijn kleutervriendjes.

Hier alvast de eerste infobrief
.

Landegem, 25 augustus 2017

Geachte ouders,Naast het klasgebeuren komen alle kleuters ook 2 uren per week turnen. Samen met de sportklaspop Zazou ontdekken ze tal van nieuwe bewegingsvaardigheden. Klimmen, klauteren, evenwicht, dans, balvaardigheid, omgaan met groot en klein materiaal, en nog zo veel meer zijn allemaal zaken waarmee ze in contact zullen komen en waarbij ze zich naar hartenlust mogen ontplooien.

Wie turnt wanneer?
De kleuters van:
Juf Evelien: dinsdag en donderdag
Juf Ann: dinsdag en donderdag
Juf Sara: dinsdag en donderdag
Juf Marijke: donderdag en vrijdag
Juf Roselinde: donderdag en vrijdag

Kledij:
Er dient geen specifieke sportkledij aangekocht te worden voor de turnlessen. Gelieve wel gemakkelijke kledij en schoenen te voorzien op de dagen dat uw dochter/zoon turnen heeft en dit om niet geremd te worden in hun bewegingen.

Aan de kleuters van juf Ann, juf Sara, juf Marijke en juf Roselinde vragen we wel om turnpantoffels/sportschoenen mee te brengen, dit om de bewegingen nog meer te optimaliseren. Ondertussen leren ze ook wat zelfredzaamheid bij het aan- en uitdoen van de schoenen en turnpantoffels. Gelieve een turnzakje met turnpantoffels/sportschoenen  genaamtekend mee te geven met uw kind. De turnpantoffels blijven in hun turnzak op school en worden op het einde van het schooljaar terug meegegeven. Indien de turnpantoffels/sportschoenen te klein zijn geworden zullen die ook terug meegegeven worden naar huis en zal er gevraagd worden om nieuwe mee te brengen.
In de warme maanden is het misschien ook aangeraden om sokken mee te geven. We hebben al ondervonden dat de blote voeten niet altijd even gemakkelijk in de turnpantoffels te krijgen zijn.


Vragen of inlichtingen?
Mochten er vragen zijn of wenst u wat meer inlichtingen dan zijn jullie steeds welkom. Indien u me niet kan bereiken mag u altijd een briefje meegeven in het mapje van uw dochter/zoon en dan komt dit zeker bij me terecht.

Ik wens jullie kinderen alvast veel sportplezier!


Met sportieve groeten,
Juf Natascha en Zazou

Geen opmerkingen:

Een reactie posten